אני עומס על מזלג פטרייה עטופה בכמות
נדיבה של חומוס וטחינה, מסיע את התערובת החמימה אל לועי, לועס במתינות ומקנח
בלגימה של "בק'ס" – בירה מקומית.
"חומוס זה סם", אומר לי זאב
אברהמי, בעליה של מסעדת "חומוס סבבה", "אני חייב להזריק אותו לפחות
פעם אחת ביום."
אברהמי זה, נקעה נפשו מישראל ועל כן
נמלט ממנה לאחר שסיים את שירותו הצבאי לפני למעלה מעשרים שנים. קודם לניו יורק
ואחר כך לברלין, בה קבע סופית את מושבו לפני שבע שנים.
שלא נתבלבל, את ישראל הוא אוהב, את
הישראליות פחות.
עוד נידרש לסוגיה זו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה